Henrik Solin

655

"Sote-uudistus on tulossa, nyt ei kannata miettiä menneitä. Varmistetaan, että uudistus sujuu mahdollisen kitkattomasti ja hyvinvointialue pystyy tarjoamaan sitä hyvää palvelua, mihen olemme tottuneet."

Eläkkeellä oleva tj, jolla on kiinnostusta ja kokemusta yhteiskunnallisista kysymyksistä ja niiden ratkaisemisesta.
Parhaita hetkiä ovat ne, kun on ollut mukana löytämässä toimiva, tasapuolinen ja yleisesti tyydyttävä ratkaisu kiperään kysymykseen.

Nimi: Henrik Solin
Syntymävuosi: 1952
Alue: Varsinais-Suomi
Kotipaikka: Lieto
Titteli: Tj, eläkeläinen
Sähköposti: henrikmsolin@gmail.com
Puhelinnumero: 050 3676150
www: https://www.henriksolin.fi
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Perusterveydenhuolto

Ulospäin perusterveydenhuolto ei tule muuttumaan kovinkaan paljon lähiaikoina. Hyvinvointialue ottaa vastuun palveluiden laadusta ja toimivuudesta samalla hoitohenkilökunnalla ja pitkälti samoissa toimipisteissä kuin tähänkin asti. Hallinnollisesti muutos on kuitenkin merkittävä ja vaatii nopeita ja tehokkaita toimenpiteitä, jotta palveluiden jatkuvuus ja taso säilyy ilman katkoksia. Tähän tarvitaan kokonaisuutta ymmärtäviä ammattilaisia ja päättäjiä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Sosiaalihuolto

Elämänsä loppusuoralla olevilla on oikeus mahdollisimman turvalliseen ja myös virikkeelliseen aikaan. Liikunnan ja aivojumpan eri muotojen merkitystä ei voi liiaksi korostaa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Pelastuspalvelut

Pelastuspalveluiden tasoa tai toimivuutta ei saa laskea. Toivottavasti Varsinais-Suomessa ei rakenneta tyhjiksi jääviä asemia vain, jotta jäykät ohjeistukset täyttyvät.
V-S alueella erityinen huomio kiinnittyy saaristoalueiden pelastustoimien tason varmistamiseen ja siellä olemassa olevien toimipisteiden ja kaluston hyödyntämiseen.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›