Charlotta Jakobsson

635

"Toimivat hyvinvointipalvelut jokaisen ulottuville-kun niitä tarvitaan"

Moi,
Hienoa, että onnistuin herättämään kiinnostuksesi!

Nimeni on Charlotta Jakobsson ja asun Espoon Kauklahdessa mieheni ja kahden lapsemme kanssa.

Minulla on Tradenomin/kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen (MBA) tutkinto ja olen ollut suurimman osan urastani erilaisissa hankintatehtävissä. Minulla on kokemusta m.m. suurempien yritysten sisäisistä tavaroiden ja palveluiden hankinnoista, projektihankinnoista sekä komponenttien ja koneiden hankinnoista. Tällä hetkellä työskentelen hankintaasiantuntijana (Sourcing Specialist) suuremmassa yrityksessä. Syksyllä 2021 minut nimitettiin Espoon Tarkastuslautakunnan varajäseneksi.

Hyvinvointialuevaalit ovat tärkeitä, koska ne antavat meille mahdollisuuden päättää miten terveys- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminta toimivat tulevaisuudessa. Nämä palvelut ovat tärkeitä, ja vaikuttavat kaikkien hyvinvointialueen asukkaiden elämään. Hyvinvointialueen asukkaiden fyysiseen psyykkiseen ja sosiaalisen hyvinvoinnin takaamiseksi tarvitaan erinomaisia terveys-, sosiaali- ja pelastuspalveluita.

Tavoitteeni on osallistua toimivan palvelumallin luomiseen. Mielestäni on tärkeää tukea yrittäjyttä sekä työmahdollisuuksien luomista hyvinvointialueessa. Haluan lisäksi korostaa eettisesti, sosiaalisesti, taloudellisesti ja ympäristöllisesti kestävällä tavalla toteutettujen hankinta- ja tarjousprosessien merkitystä hyvän ja turvallisen tulevaisuuden kannalta.

Nimi: Charlotta Jakobsson
Syntymävuosi: 1978
Alue: Länsi-Uusimaa
Kotipaikka: Kauklahti, Espoo
Titteli: MBA, Sourcing Specialist
Sähköposti: charlotta.jakobsson@gmail.com