Stina Lindgård

158

"Kohti turvallista tulevaisuutta - yhdessä"

Perheeseen kuuluu neljä aikuista lasta. He opiskelevat muualla: Helsingissä, Uppsalassa ja Kööpenhaminassa. Perheeseen kuuluu myös mieheni Mats. Olen syntynyt Porvoossa ja olen töissä Loviisanseudulla. Itäuusimaa on siis hyvin tuttu minulle. Tällä hetkellä istun Varuboden-Oslan hallintoneuvostossa ja olen ollut mukana kunnallispolitiikassa yhden kauden: olin kaupunginhallituksen ja kaupunginvaltuuston jäsenenä. Istuin myös HUSin valtuustossa ja varajäsenenä Porvoon sairaalan lautakunnassa. Työskentelen kolmannessa sektorissa ja näen miten tärkeätä on tehdä yhteistyötä, monella eri tasolla, monien eri toimijoiden kanssa. Vapaa-aikanani seuraan eri urheilulajeja. Käsipallo on lähellä sydäntä sillä kaksi tyttäreistä pelaa.

Nimi: Stina Lindgård
Syntymävuosi: 1964
Alue: Itä-Uusimaa
Kotipaikka: Porvoo
Titteli: Kirkkoherra, työnohjaaja
Sähköposti: stina.lindgard@live.com
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Pelastuspalvelut

Kaikkien on saatava apua omalla äidinkielellään hätäkeskukseen soittaessa apua. Sopimuspalokuntiens rooli yhteistyökumppanina pelastustoimen kanssa vahvistetaan. Turvataan turvallisuutta kaikilla alueilla tällä tavalla.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Perusterveydenhuolto

Itäuudellamaalla tulee turvata palvelut lähellä asukkaita. Vahvistetaan resursseja jotta voimme ehkäistä ja puuttua ajoissa mielenterveyshäiriöitä. Erilaiset palvelut ovat saatavilla koko Itäuudellamaalla.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Vanhuspalvelut

Muistisairauksia diagnosoidaan ajoissa. Ikääntyneille turvallista asumista ja palvelua riippumatta siitä asuuko kotona vai muualla ja että hoitoa saa omalla äidinkielellään.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›