Sharie Sveholm

188

Olen Sharie, asun Porvoossa ja olen kotoisin Pernajan Vanhastakylästä. Työskentelen markkinoinnin parissa Helsingissä ja opiskelen kauppatieteiden maisteriksi Turussa.

Työn ja opintojen lisäksi olen RKP-nuorten Uudenmaan piirihallituksen jäsen. Vapaa-aikani vietän mielelläni perheen ja ystävien kanssa, mutta usein halailen mieluimmin sipsi- tai popcornikulhoa sohvalla Netflixin äärellä.

Isovanhemmat kun asuvat Sarvisalon saaristossa, ymmärrän että hoito- ja pelastuspalvelut tulee olla vaivattomasti saatavilla kohtuullisen matkan päässä.

Haluaisin päästä tekemään työtä tämän eteen:
Vaivattoman ajanvarauksen puolesta. Hoitoajan varaaminen tulisi olla kaikille vaivatonta, nopeaa ja helppoa, riippumatta aiheesta.

Toimivan lähiterveydenhuollon puolesta, jotta kaikilla olisi pääsy
korkeanlaatuiseen hoitoon kohtuullisella etäisyydellä. Hoidon tulee olla kaikille saavutettavaa sosioekonomisesta asemastaan riippumatta.

Ennaltaehkäisevän hoidon ja mielenterveyspalveluiden puolesta. Panostukset ennaltaehkäisevään hoitoon maksavat aina itsensä takaisin pitkällä tähtäimellä. Ennaltaehkäisevän työn tulee priorisoida niin psyykkisessä kuin fyysisessä terveydenhoidossa. Mielenterveyspalveluille tulee taata riittävät resurssit.

Nimi: Sharie Sveholm
Syntymävuosi: 1997
Alue: Itä-Uusimaa
Kotipaikka: Porvoo
Titteli: Markkinointivastaava, tradenomi
Sähköposti: sharie.sveholm@abo.fi
Jäsenenä: