Merja Fredriksson

645

Olen syntynyt ja kasvanut Helsingissä, mutta Korppoo on ollut asuinpaikkamme jo 40 vuoden ajan. Asumme vanhassa kansakoulussa kissamme kanssa. Omat lapsemme ovat jo aikuisia ja meillä on 4 lastenlasta.
Luottamustoimet:
Sairaanhoitopiirin valtuusto valtuutettu 2021
Sairaanhoitopiirin hallitus varajäsen 2017-
Paraisten sosiaali-ja terveyslautakunta jäsen 2009-
Paraisten kaupunginvaltuusto valtuutettu.
Minulla on pitkä kokemus erilaisista luottamustoimista sosiaali- ja terveystoimen alueelta mm. jäsenenä tai puheenjohtajana sosiaali-ja terveyslautakunnassa 6 valtuustokauden ajan, johtokunnan jäsen Turunmaan sairaalan johtokunnassa 2009-2019 jne.

Nimi: Merja Fredriksson
Syntymävuosi: 1955
Alue: Varsinais-Suomi
Kotipaikka: Parainen, Korppoo
Titteli: OTK, veroasiantuntija eläkkeellä
Puhelinnumero: 040-522 1872
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Perusterveydenhuolto

Kaikilla alueen asukkailla on oikeus hyvään perusterveydenhuoltoon lähellä kotiaan ja omalla äidinkielellään. Kaikilla kunnilla tulisi olla peruspalvelut tallella myös tulevaisuudessa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Vanhuspalvelut

Vanhuspalvelujen saatavuus tulee taata lähellä asumispaikkaa. Vanhusten ei tulisi matkustaa pitkiä matkoja lähimpään terveyskeskukseen vaan hoitoa tulisi saada läheltä. Hoitoa on saatava omalla äidinkielellä. Kotihoitoa ja palveluasumista tulee tarjota myös pienillä paikkakunnilla.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hoito ja hoiva

Saariston erityisolosuhteiden tulee painaa vaakakupissa kun suunnitellaan palvelurakennetta. Pitkät etäisyydet tulee huomioida tulevassa palvelusuunnittelussa. Digitalisointi ja etäpalvelut eivät sovi kaikkeen palveluun, vaikka ovatkin hyvä apu sopivissa tilanteissa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›