Lea Adolfsson

594

"Kaikilla on vauvasta – vaariin oikeus korkealaatuiseen hoitoon kohtuullisessa ajassa."

Olen aktiivisesti mukana Raaseporin politiikassa. Olen myynyt yritykseni liiketoiminnan keväällä ja nyt on minulla aikaa paneutua yhteiskunnan asioihin ja erityisesti Raaseporin alueella. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on suuri ja sen vuoksi on erittäin tärkeää, että saamme ihmiset innostumaan äänestämään, jotta emme jäisi vailla edustajia tulevaan hyvinvointialueeseen.

Nimi: Lea Adolfsson
Syntymävuosi: 1947
Alue: Länsi-Uusimaa
Kotipaikka: Raasepori
Titteli: Yrittäjä
Sähköposti: lea@adolfsson.net
Puhelinnumero: +358405897949
www: https://www.adolfsson.net
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Lapset, nuoret ja perheet

Lapset ja nuoret perheet ovat usein suurimman avun ja huolenpidon tarpeessa, Nuoret perheet ovat perustaneet kodin ja lapset ovat pieniä, ruuhkavuodet parhaimmillaan tai pahimmillaan. Lapset ovat varhaiskasvatuksen tarpeessa, ja ala-asteella olevat lapset joutuvat usein pärjäämään yksin koulun jälkeen. Jotkut lapset ovat aivan hukassa ja silloin alkaa koulutyö kärsiä ja tarkkaavuus herpaantuu. Alkaa häiriö käyttäytyminen, joka usein johtaa vaikeuksineen myöhemmässä elämässä ja koulutuksessa. Tuetaan nuoria perheitä, ja lapsia elämän alussa, jolloin avunsaanti on annettava mahdollisimman pian, ei viikkojen päästä. Lapset ovat tulevaisuus, heillä on elämä vasta aluillaan

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Vanhuspalvelut

Vanhusten hoito ja palvelukodit pitää saada kaikkien ulottuville. Hyvä hoito ja huolenpito silloin kun ei omat voimat riitä. Vanhuksia ei saa makuuttaa sängyissä, koska hoitajia ei ole tarpeeksi. Vanhusten kotihoito pitää järjestää niin, että kotiavustajilla on enemmän aikaa kuin 5-10 min. per asiakas, kukaan ei pysty hoitamaan omaa työtään, eikä vanhus saa hoitoa, eikä ruokaa. Vanhusten palvelut ovat Suomessa todella ala-arvoisella tasolla, koska kunnilta puuttuvat rahat ja toiminta edellytykset. Vanhukset ja lapset ovat yhteiskunnassa kaikista heikommissa asemassa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Perusterveydenhuolto

Perusterveyshuolto on erittäin tärkeä, mikäli perusterveyshuolto toimii, se ennealta ehkäisee kallista erikoissairaanhoitoa. Mikäli perusterveyshoitoon ei pääse usein se johtaa, että ihminen tulee ennen pitkää tarvitsemaan kallista erikoissairaanhoitoa. Terveyskeskusten resursseja pitää lisätä ja hoitoon on päästävä heti, ei vasta kahden viikon kuluttua, kuten nyt on tilanne. Suomi vanhenee ja vanhuksille tulee kaikenlaista pientä vaivaa, joka voitaisiin hoitaa ennen kuin vaiva vain pahenee ja hoito tulee huomattavasti kalliimmaksi. Terveyskeskuksiin tarpeeksi lääkäreitä, hoitajia, ja palvelu pitää saada toimimaan.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›