Kim Yli-Pelkola

324

"Kaksikielisyys, sydän pehmeästi keskellä, palvelut lähellä sinua Livenä tai Diginä."

Kolmen pojan isä ja vaimo opettaa, Pietarsaaresta. Apulaisosastonhoitaja päivystyksessä, Tehyläisten pääluottamusmies ja Pohjanmaan hyvinvointialueen henkilöstönedustaja tehyläisille.

Olen työskennellyt pian 25- vuotta erkoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon sekä sosiaalihuollon eri tehtävissä sairaanhoitajana.

Polittisesti aktiivinen monella alalla: sivystys, sairaanhoito, kulttuuri ja vapaa-aika sekä Tehyssä. Harrastaa kuntoilua, koiria ja golfia.

Nimi: Kim Yli-Pelkola
Syntymävuosi: 1971
Alue: Pohjanmaa
Kotipaikka: Pietarsaari
Titteli: Sairaanhoitaja / Apulaisosastonhoitaja YAMK opiskelija Centriassa
Sähköposti: kim.yli-pelkola@jakobstad.fi
Puhelinnumero: +358505597794

Vaaliteemat

Erikoissairaanhoito

Kehitetään päivystävästä sairaalasta ja hyvinvointialueesta vetovoimainen työpaikka; hyvällä johtamiseella, oikeudenmukaisuudella sekä hyvillä työoloilla. Erikoissairaanhoitoa integroidaan terveysasemille livenä, sekä digitalisuuden että etäyhteyksien avulla. Ensihoito takaa korkeat lähipalvelut myös syrjäseudulla. Ambulanssihelikopteri tukee alueella korkelaatuista erikoissairaanhoitoa, mahdollistaa nopeat siirrot lähisairaaloihin.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Perusterveydenhuolto

Teen työtä sen eteen, että voit tavata sairaanhoitajan tai lääkärin omalla terveysasemalllasi. Voit puhua omaa äidinkieltäsi ja tulet ymmärrytyksi ja hoidetuksi lähellä sinua. Etäpalvelut tukevat terveysaseman palveluita.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Lapset, nuoret ja perheet

Työskentelen sen eteen, että jokainen lapsi ja nuori voi tavata psykologin tai kuraattorin livenä tai vaikkapa kotisoffalta diginä, kun he tarvitsevat sitä. Apua läheltä ja helposti, Livenä tai Diginä!

Lue lisää vaaliohjelmasta ›