Johan Lassus

642

"Pålitligt vårdproffs - Luotettava terveydenhuollon asiantuntija"

Kardiologi jolla 20 vuoden kokemus erikoissairaanhoidosta ja jonka sydän sykkii toimivan perusterveydenhuollon puolesta. Asun Espoossa, mutta työkenttäni ulottuu jo tällä hetkellä koko Länsi-Uudellemaalle. Kaksikielisyys ja palvelujen saaminen omalla äidinkielellä on keskeinen ajatus, ja sen eteen olen tehnyt töitä jo useamman vuoden. Osaamista sekä käytännön terveydenhuollon toiminnasta että sen organisoimisesta

Nimi: Johan Lassus
Syntymävuosi: 1974
Alue: Länsi-Uusimaa
Kotipaikka: Espoo
Titteli: Dosentti, Ylilääkäri

Vaaliteemat

Erikoissairaanhoito

Suomessa on erinomaisen hyvä erikoissairaanhoito, ja korkea osaamistaso. Haluan tehdä työtä asianmukaisemman resurssinkäytön puolesta, poistaa tuplatyötä ja varmistaa ettei potilasta pallotella eri erikoisalojen välillä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Perusterveydenhuolto

Perusterveydenhuolto on toimivan terveydenhuollon peruspilari. Sote uudistuksen keskeinen tavoite on paremmin toimiva perusterveydenhuolto. Siihen tarvitaan enemmän resursseja. Jos ei lisää rahaa ole saatavilla, haasteeksi muodostuu olemassa olevien resurssien jakaminen uudella tavalla, jotta tavoitteeseen päästään.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Vanhuspalvelut

Iäkkäiden hoidon ja hoivan tarve on yksilöllinen, ja edellyttää riittävän joustavia mekanismeja tarjoamaan tarvittavat palvelut elämän eri vaiheissa. Puute hoivassa johtaa voimakkaasti lisääntyneeseen hoidon palvelujen tarpeeseen ja toisinpäin. Sopivasti mitoitettu ja ajoitettu apu ylläpitää iäkkään toimintakykyä ja terveyttä, ihmisen ja yhteiskunnan edun mukaisesti.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›