Fredrik Waselius

685

"Olen sinun ehdokkaasi!"

Olen 43-vuotias Kauniaislainen joka ammatikseni asioin musiikin kanssa eri muodoissa, sekä opettajana että esiintyjänä. Olen ollut mukana kuntapolitiikassa 20 vuotta kaupunginvaltuutettuna, lautakunnissa ja kaupunginhallituksessa. Olen hyvin perillä työmäärästä joka koko uudistuksen käynnistäminen tarkoittaa uudelle valtuustolle ja tiedän että kokemukseni tulee hyvin tarpeeseen sekä ahkeruuteni ja sinnikkyyteni ovat valtteja uudessa työssä.

Haluan pitää hoitomme maassamme hyvänä ja saavutettavissa ja että jatkamme hyvinvoinnin rakentamista ja kehittämistä. Lapset ja nuoret ovat erityisesti sydäntäni lähellä ja niistä pitää pitää entistä paremmin huolta. Esimerkiksi mielenterveyden puolella tilanne ei ole hyvä. Lapset ja nuoret ovat tulevaisuutemme eivätkä saa edes äänestää vaikka äänestystulos pitkässä juoksussa vaikuttaa heihin eniten.

Olen naimisissa, minulla on neljä lasta ja Jackrusselinterrieri.

Nimi: Fredrik Waselius
Syntymävuosi: 1978
Alue: Länsi-Uusimaa
Kotipaikka: Kauniainen
Titteli: Muusikko, opettaja

Vaaliteemat

Lapset, nuoret ja perheet

On äärimmäisen tärkeää että lapsiperheiden palvelut, kuten äitiys-, lapsi- ja perheneuvola, löytyvät läheltä, helposti saavutettavissa ja että apua saa nopeasti.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Lapset, nuoret ja perheet

Nuorten hyvinvointi, mm fyysinen ja psyykkinen hyvinvointi sekä päihdehoito, ovat tärkeä painopiste johon pitää osallistaa myös vanhempia ja koko yhteiskuntaa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›