Elin Blomqvist-Valtonen

134

"Elinvoimaiset palvelut, kaikille alueen asukkaille"

Olen 34-vuotias yhteiskuntavaikuttaja Porvoosta. Äiti Walterille, syntynyt 2016 ja Ellenille syntynyt 2020. Työskentelen neuvottelupäällikkönä. Aiemmin olen työskennellyt niin ravintola-alalla kuin liikkunnanohjaajana. Olen aloittanut vaikuttamisurani koulutus- ja nuorisopolitiikan parissa, sekä Suomessa että Brysselissä.

Kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen ensimmäinen varapuheenjohtaja sekä Uudenmaan liiton hallituksen jäsen. RKPn Porvoon puheenjohtaja. RKPn Työmarkkinapoliittisen valiokunnan puheenjohtaja sekä Stiftelsen Arcadan ja Stiftelsen Tre Smederin hallintoneuvoston jäsen.

Nimi: Elin Blomqvist-Valtonen
Syntymävuosi: 1987
Alue: Itä-Uusimaa
Kotipaikka: Porvoo
Titteli: Neuvottelupäällikkö, kaupunginhallituksen ensimmäinen varapuheenjohtaja
Sähköposti: elin@elinblomqvist.fi
Puhelinnumero: 0407753040
www: http://www.elinblomqvist.fi
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Hoito ja hoiva

Alueen kaikille asukkaille on oltava tarjolla riittävät, laadukkaat ja joustavat palvelut jotka lähtevät potilaan tarpeesta. Se tarkoittaa panostuksia myös digitaalisiin ja liikkuviin palveluihin niin, että apu voi myös tulla potilaan kotiin ilman, että ihmisen tarvitsee kulkea pitkiä matkoja.

Meidän on panostettava mielenterveyspalveluihin, ennen kaikkea matalankynnyksen palveluihin ja hoitoon on päästävä silloin kun sille on tarvetta. Alueen on otettava käyttöön terapiatakuu

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Lapset, nuoret ja perheet

Perhe-, lapsi- ja äitisyneuvolapalveluiden on oltava saatavilla "yhden luukun taktiikalla" ja meillä pitäisi olla vahvat perhekeskukset jotta apu on perheiden saatavilla.

Koko alueelle on otettava käyttöön Porvoossa jo käytössä oleva malli perheiden tukemiseksi niin, että jokainen perhe jossa on alle 1-vuotias lapsi saa esim. koti tai lastenhoidollista apua ennaltaehkäisevänä palveluna.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Pelastuspalvelut

Itä- Uudenmaan pelastuslaitos on toimiva, tehokas ja tarkoituksenmukainen. Tätä on syytä vaalia ja toimintaa on kehitettävä nykyisten toimintojen ja organisaation lähtökohdista.

Turvataaksemme turvallisuuden maaseudulla ja saaristossa meidän on huolehdittava siitä, että vappaapalokunnat saavat tarkoituksenmukaista tukea taloudellisesti ja toiminnallisesti.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›