Christoffer "Toffe" Hällfors

150

"Hyvää hoitoa kaikille itäuusmaalaisille!"

Olen 35-vuotias vanha valtiotieteiden maisteri joka asuu Sipoossa vaimoni, tyttäremme sekä koiramme kanssa. Olen sydämestä ja sielultani itäuusmaalainen. Olen syntynyt ja kasvanut Lapinjärvellä ja muuttanut Sipooseen vuonna 2020. Olen ollut yhdistysaktiivinen sekä yhteiskunnallisesti aktiivinen koko elämäni. Olen ollut yli 10 vuotta kunnallisissa luottamustoimissa ja olen myös opiskellut yleistä hallintoa sivuaineena yliopistolla.

Nimi: Christoffer "Toffe" Hällfors
Syntymävuosi: 1986
Alue: Itä-Uusimaa
Kotipaikka: Sipoo
Titteli: Analyytikko, Valtiotieteiden maisteri
Sähköposti: toffe@toffe.fi
Puhelinnumero: 0405610970
www: https://www.toffe.fi

Vaaliteemat

Lapset, nuoret ja perheet

Meillä on puolitoista vuotias tytär joten on luonnollista että lapset nuoret ja perheet ovat lähellä sydäntä. Samalla monella ystävällä ja tutulla on myös pieniä lapsia. Tämän vuoksi tiedän millaisia palveluja perheet tarvitsevat. Meillä on hyviä palveluja ainakin joissakin osissa Itä-Uuttamaata, mutta meidän pitää saada samat hyvät palvelut koko alueelle. Sosiaalihuollon palvelut kuten neuvola ja perheneuvola on erittäin tärkeitä palveluja perheille ja niitä pitää olla laadukkaina myös tulevaisuudessa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Perusterveydenhuolto

Perusterveydenhuolto on se terveydenhuolto joka on myös ennaltaehkäisevä hoito. Varsinkin sen pitää ennaltaehkäistä vaikeampia sairauksia jotka pystyy hoitamaan helpommin jos ne löytyvät oikeaan aikaan ja voidaan parantaa. Oikea hoito oikeaan aikaan voi näin samalla säästää resursseja, mutta myös elämää. Meidän tulee voida tuottaa korkealaatuista perusterveydenhuolto lähellä ihmistä, sinua ja minua, kaikkialla Itä-Uudellamaalla.

Tärkeintä on kuitenkin kehittää palveluja. On nykypäivänä mahdollista ottaa vastaan sekä hoitaa potilaita etänä digitaalisesti. Tämä on tärkeä askel siihen suuntaan että sinun ei tarvitse liikkua kun olet sairaana, vaan lääkäri voi tulla käymään luonasi tekniikan kautta. Tämä hoitomuoto pitää kuitenkin käyttää ihmisen ehdoilla, eli potilas ja käyttäjä pitää olla sinut tekniikan kanssa. Jos et ole sinut tekniikan kanssa niin tämä saattaa tehdä enemmän stressiä ja haittaa, joten emme voi pakottaa ihmisiä käyttää palveluja. Toinen kiinnostava kehitys on liikkuvia vastaanottoja ja näissä näen paljon kehitettävää. Nämä ovat esimerkiksi auto jossa on hoitotila tulee kotikylään, lähemmäs asukkaita, jossa hoitaja pystyy tekemään helpompia ja lievempiä hoitotoimenpiteitä sekä hoitoarvioita. Hoitopalvelut pitää olla lähellä sinua.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Pelastuspalvelut

Pelastuspalvelut, eli palokunnat ja ambulanssit, on erittäin tärkeä osa sote-uudistusta, joka joskus jää uudistuksessa varjoon. Itä-Uudellamalla pelastuspalvelut on erityisen tärkeitä kun meillä on Sköldvikin jalostamo Porvoosa, Sköldvikin satama sekä ydinvoimala Loviisassa. Näissä voi tapahtua suuronnettomuuksia, mikä tarkoittaa että pelastustoimella pitää varautua riskeihin. Näiden lisäksi valtatie 6 ja valtatie 7 menee alueen läpi. On tärkeää että pelastuspalvelut tekevät ennaltaehkäisevää työtä suuronnettomuuksia varten ja että on valmius hoitaa jos tapahtuu onnettomuus.

Pelastustoimella on tehtävänä estää onnettomuukisa, ylläpitämään valmiutta sekä tarvittaessa hoitaa sammutus- ja pelastustehtäviä. Me toivotaan varmaan kaikki ettei pelastuspalveluita tullaan tarvitsemaan, mutta jos niitä tarvitsee niin ne pitää olla nopeasti paikalla. Siksi on tärkeää että pelastuspalveluilla, myös tulevaisuudessa, on hyvä resurssit ja pystyvät ylläpitämään valmiutta että tulee nopeasti paikalle koko Itä-Uudenmaan alueella. Pitää olla palokuntia, sopimuspalokuntia sekä ambulansseja jotta apu on saatavilla koko Itä-Uudellamaalla kun sitä tarvitaan. Meillä pitää tulevaisuudessakin olla vapaapalokuntalaisia jotka täydentävät palveluja siinä missä niitä tarvitaan. On myös tärkeää että paloasemat alueella on hyvässä kunnossa ja tarkoituksenmukaisia.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›