Annette Forsblom

142

"" niin kauan kuin on elämää, on toivoa""

Nimeni on Annette Forsblom olen 64 v. ammatiltani olen kehitysvammahoitaja, artesaani ja eläkeläinen. Minulla on mies, kolme aikuista lasta ja kolme lastenlasta. Olen synnynnäinen Porvoolainen ja asun Ilolassa.
Työurani aloitin kehitysvammahoitajana Kårkullan keskuslaitoksella Paraisilla 1979, työskentelin pedagogisella osastolla. Siirryin ajan myöten Helsinkiin oppilaskotiin, harjaantumiskouluun, työkeskukseen ja sitten toisen asteen valmentavaan kolutukseen Optiman ylläpitämä Prakticumilla Arabiarannassa. Olin myös vastaavalla työpaikalla Keskuspuiston Ammattiopiston Porvoon toimipaikalla, Invaliidisäätiön ylläpitämä. Vuonna 2012 työskentelin varhaiskasvatuksen parissa Porvoossa. Helsinkiin menin taas 2013-2017, työskentelin varhaiskasvatuksessa. Tämän jakson jälkeen olin enimmäkseen koulumaailmassa töissä Porvoossa kunnes jäin eläkkeelle marraskuussa 2020. Minun kiinnostuksen aiheet ovat lapset, luonto ja eläimet. Olen myös ommellut tilkkutäkkejä ja osallistun yhdistyselämään.
Toimin Ilolan Nuorisoseuran r.y. puheenjohtajana, RKP-itä Porvoossa r.y. puheenjohtajana, Postimäen takuuyhdistyksen vara puheenjohtajana, Porvoon naistenliiton vara puheenjohtajana, valtuutettu Porvoon seurakuntayhtymässä ( jäsen Porvoon ruotsinkielisessä seurakunta neuvostossa, jäsen yhteisessä kirkkovaltuustossa), Ilola- Grankullan yksityistien johtokunnan sihteeri. Tulin nyt 2021 valituksi Kårkullan valtuustoon ja varajäseneksi Porvoon sivistyslautakunnan ruotsinkieliseen jaostoon. Kiitos huomiostanne! :)

Nimi: Annette Forsblom
Syntymävuosi: 1957
Alue: Itä-Uusimaa
Sähköposti: annette.forsblom@pp.inet.fi
Puhelinnumero: 0408139194
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Lapset, nuoret ja perheet

Valitsin lapset, nuoret ja perheet, koska heidän hyvinvointi on tärkeä kysymys minulle. He tarvitsevat paljon tukea tämän päivän yhteiskunnassa voidakseen hyvin.
Sosiaali-ja terveyspalvelut sekä pelastuspalvelut koskevat meitä kaikkia yhteiskunnassa, sekä isoja että pieniä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Vammaispalvelut

Vammaiset tarvitsevat turvaajia sosiaali- ja terveyspalveluissa. On kyse erikoisalueesta joka tarvitsee osaavia turvaajia, jotka tuntevat huolenpidon.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hoito ja hoiva

Hoito ja hoivaalueella laatu on tärkeä, tässä henkilökunnan osaamisen ylläpitäminen on olennaista.
Ennaltaehkäisevät hoitomuodot ovat hyvin tärkeät sekä yksilö- että yhteiskuntatasolla.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›