Anita Westerholm

687

Nimeni on Anita Westerholm ja olen innokas, positiivinen ja kärsivällinen oikeustieteen ja kauppatieteiden opiskelija, joka mielellään ottaa vastuuta ja haluaa olla mukana viemässä yhteiskuntaa eteenpäin. Olen Svenska Kvinnoförbundetin, RKP:n naisjärjestön, puheenjohtaja ja kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Raaseporissa. Politiikan ja opintojen ohella arkeni koostuu ajanvietosta läheisteni kanssa sekä liikunnasta kävelyiden ja salilla käymisen muodossa.

Neljän vuoden valtuustokokemuksen pohjalta tiedän vielä edellistä kertaa paremmin, että sillä todella on väliä, ketkä ovat kaupungissa päättäjinä. Tiedän myös, että arvoilleni, kokemukselleni ja ajatuksilleni on tarvetta kaupunkimme päätöksenteossa. Päätöksentekoon tarvitaan ihmisiä, joilla on inhimilliset arvot, halu perehtyä asioihin perusteellisesti, vahva tahto tehdä yhteistyötä sekä aitoa innostusta. Olen sitä mieltä, että hyvät päätökset perustuvat hyvään yhteistyöhön, rehellisiin ja avoimiin keskusteluihin sekä rohkeaan, innovatiiviseen ajatteluun. Minulle tärkeimmät teemat ovat hyvinvointi, yhdenvertaisuus, tasa-arvo, turvallisuus, osallistuminen ja oikeudenmukaisuus.

Olet sydämellisesti tervetullut ottamaan minuun yhteyttä, jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää tai jos haluat jakaa omia ajatuksiasi tai mielipiteitäsi.

Ystävällisin terveisin,
Anita

Nimi: Anita Westerholm
Syntymävuosi: 1995
Alue: Länsi-Uusimaa
Titteli: Kaupunginhallituksen puheenjohtaja, Svenska Kvinnoförbundetin, RKP:n naisjärjestön, puheenjohtaja, oikeustieteen ja kauppatieteiden opiskelija
Sähköposti: anita@anitawesterholm.fi
Puhelinnumero: +358440557565
www: https://www.anitawesterholm.fi
Jäsenenä: