Andreas Hindrén

629

"Turvallisuus ja hoiva ovat aiheita, jotka ovat minulle erityisen tärkeitä. Sosiaali- ja terveyshuoltopalveluilla sekä pelastustoimella, merellä ja maissa, tulee olla riittävät resurssit, löytyä läheltä ja toimia molemmilla kotimaisilla kielillä!"

Koko elämäni olen aina halunnut auttaa ihmisiä. Jo nuoressa iässä leikin, kuten monet muutkin lapset poliisia. Kun aloitin ensimmäisellä luokalla koulussa, liityin Snappertunan VPK toimintaan. 14-vuotiaana aloitin SMPS Tammisaaren Meripelastajat r.y.ssä ja kun minusta tuli täysi-ikäinen kouluttauduin järjestyksenvalvojaksi. Vuosien varrella olen saanut kokemusta eri työtehtävistä mm. markkinointivastaavana, myyjänä, henkilökohtaisena avustajana, kouluttajana ja toiminnanjohtajana sekä vapaa-ajan harrastuksista mm. partiosta, ammunasta ja judosta. Tällä hetkellä olen töissä tullitarkastajana meritullilla. Kaikissa näissä toiminnoissa taustalla on aina ollut halu auttaa muita ihmisiä, oli se sitten koulutuksen, järjestyksen ylläpitämisessä tai pelastamalla ihmisiä vaaroista. Kaikki tämä on ollut minulle voimanlähde, joka on auttanut minua jaksamaan ja on lisännyt haluni tehdä asioita joilla on merkitystä muille.
Olen ehdokkaana Länsi-Uudenmaan aluevaaleissa, koska haluan auttaa parantamaan turvallisuutta ja hoivaa alueellamme. Haluan olla mukana rakentamassa meidän yhteistä tulevaisuutta!

Nimi: Andreas Hindrén
Syntymävuosi: 1992
Alue: Länsi-Uusimaa
Kotipaikka: Raasepori
Titteli: Tullitarkastaja, IT-tradenomi
Sähköposti: andreas@hindren.fi
Puhelinnumero: 050–4634016
www: http://www.andreashindren.fi
Jäsenenä: