Ville Käldström

651

"Urheilua, hyvinvointia ja yhteistyötä yli kuntarajojen!"

Olen 29-vuotias, Pietarsaaresta kotoisin oleva, reipas ja nuori ehdokas. Koulutukseltani olen valtiotieteiden maisteri Åbo Akademista. Valmistuin vuonna 2017. Olen asunut Turussa kohta 10 vuotta ja haluan olla mukana rakentamassa parempaa huomista meidän kauniissa kaupungissamme ja Varsinais-Suomessa. Luonteeltani olen kunnianhimoinen ja määrätietoinen. Haluan koko ajan kehittää omaa osaamistani ja seuraan tiiviisti mitä ympärillä, valtakunnassa ja maailmalla tapahtuu. Turku on minulle mieluinen kaupunki asua ja elää – toivottavasti sinullekin.

Tällä hetkellä toimin luottamushenkilönä Turussa, kiinteistötoimitusten uskottu mies.

Nimi: Ville Käldström
Syntymävuosi: 1992
Alue: Varsinais-Suomi
Kotipaikka: Turku
Titteli: Työnvälityksen asiantuntija, merenkulku
Sähköposti: ville.kaldstrom@multi.fi
Puhelinnumero: 0504670172
www: https://villekaldstromrkp.blogi.net/blog/
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Lapset, nuoret ja perheet

On äärimmäisen tärkeää, että lapsista, nuorista ja perheistä otetaan hyvää huolta elämän eri vaiheiden läpi. Tarvitsemme kaikki apua ja sen tulee olla saatavilla läheltä kun sitä tarvitaan. Hoidon saaminen ei tule olla taloudellinen kysymys.

Kasvatuksella, jolla kannustetaan kuntoilemaan annetaan hyvät lähtökohdat terveyteen. Se ei kumminkaan takaa sitä, etteikö voisi sairastua tai kärsiä psyykkisistä oireista.

Voin toimia hyvänä linkkinä tässä yhtälössä, koska minulla on yhteyksiä seuramaailmaan ja itselläni on taustaa kilpaurheilijana. Urheileminen on ennaltaehkäisevä toimenpide ja sitä tulee painottaa varhaiskasvatuksessa.

Panostus ennaltaehkäiseviin toimiin maksavat itsensä takaisin pitkässä juoksussa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Erikoissairaanhoito

Nuorten kasvavat mielenterveysongelmat on otettava vakavasti ja apu tulee olla saatavilla mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Koronapandemia on lisännyt mielenterveysongelmia erityisesti nuorten keskuudessa ja tämä on asia joka on huomioitava mahdollisimman nopeasti.

Mielenterveyspalveluille on taattava tarvittavat resurssit ja kansallinen terapiatakuu tulisi ottaa käyttöön.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Perusterveydenhuolto

Avun tulee olla saatavilla lähellä ja nopeasti. Tarvitsemme edelleen pienempiä sairaaloita ja terveyskeskuksia.

Perusterveydenhuollon tulee olla kaikkien saatavilla ja se ei tule olla taloudellinen kysymys. On tärkeää, että saa palvelua Suomessa omalla äidinkielellään, mutta myös englannin kielelle tulisi antaa enempi arvostusta jatkossa.

Tarvitsemme enenevissä määrin työperäistä maahanmuuttoa hoitoalalle ja oletusarvo ei voi olla, että osaisi sujuvasti heti suomen tai ruotsin kieltä. Esimerkiksi lähihoitajista on jo nyt työmarkkinoilla vajetta.

Vain ulkomaalaisen työvoiman avulla voimme onnistua hoitotakuussa, joka sinänsä on tervetullut uudistus.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›