Suraindran Kamalakanan

326

"Kannatan rauhaa, visiota, uudistuksia ja vapautta. Haluan tehdä Pohjois-Savosta paremman paikan yhdessä liberaalipuolueeni RKP:n kanssa."

Olen työskennellyt Suomessa 6 vuotta asiantuntijana Nokia Corporation Treasury tiimissä, erikoistuen riskirahoitukseen ja yritysvakuutuksiin. Viimeisen 20 vuoden aikana olen työskennellyt rahoitusalalla Aasiassa, Suomessa ja Iso-Britanniassa. Johdan myös omaa tekoäly-yritystäni ”TogetherwithAI”. Tämän lisäksi olen kirjailija ja joogaopettaja.

Nimi: Suraindran Kamalakanan
Syntymävuosi: 1973
Alue: Pohjois-Savo
Kotipaikka: Kuopio
Titteli: Riskienhallinnan asiantuntija
Sähköposti: surain73@gmail.com
Puhelinnumero: 0402596844

Vaaliteemat

Hoito ja hoiva

Kotihoitopalvelua tulee olla monipuolisesti saatavilla lähellä sinua. Myös terveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon tulee olla lähellä meitä kaikkia ja tätä varten tarvitsemme riittävät resurssit, kuten lisää koulutettua henkilöstöä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Päihdehuolto

Huumausaineiden ja alkoholin väärinkäyttö on kasvava ongelma Suomessa. Tarvitsemme riittävät resurssit ongelman ratkaisemiseksi.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Lapset, nuoret ja perheet

Työskentelen lasten oikeuksien puolesta ja olen myös jäsen lasten oikeuksien yhdistyksessä. Lapset ovat tulevaisuuden johtajia ja heitä on tuettava kasvatuksessaan. Katson myös tärkeäksi asiaksi, että vanhemmilla on vapaus huolehtia lapsistaan valtion puuttumisen sijaan.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›