Petra Paakkanen

171

"Laadukaat ja taloudellisesti kestävät palvelut yksilön tarpeet huomioiden. "

Asun avomieheni ja kahden teinin kanssa Pernajassa. Olen yläkoulun rehtori
Harrastuksiini kuuluu luonnossa liikkuminen ja lukeminen.

Olen aikaisemmin ollut aktiivinen paikallispolitiikassa vanhassa Pernajassa ja Loviisassa. Olin valtuuston jäsen 2005-kesäkuu 2017, joista vuodet 2013-2014 ensimmäinen varapuheenjohtaja. Hallituksessa istuin vuodet 2005-2012. 2009 toimin hallituksen puheenjohtajana vanhassa Pernajssa.

Valmistaudun aina kokouksiin ja en pelkää kysyä ja sanoa oman mielipiteeni.

Nimi: Petra Paakkanen
Syntymävuosi: 1973
Alue: Itä-Uusimaa
Kotipaikka: Pernaja, Loviisa
Titteli: rehtori, KM

Vaaliteemat

Hoito ja hoiva

Hoito tulee tuottaa tarkoituksenmukaisella tavalla asukkaiden näkökulmasta, mutta niin että myös laatu ja kustannustehokkuus huomioidaan. Minulle tämä tarkoittaa että ne palvelut joita henkilö tarvitsee usein tulee olla saatavilla lähipalveluina. Näiden tuottamisessa meidän on löydettävä uusia tapoja toimia. Toisaalta palvelut joita henkilö tarvitsee muutaman kerran vuodessa tai jotka vaativat erityisosaamista tai - varustusta voi hyvin tuottaa keskitetysti.

Palveluverkosta päättäessä saavutettavuus ja laatu on tärkeimmät kriteerit, kuitenkin niin että ratkaisut ovat taloudellisesti kestäviä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Vammaispalvelut

Yksilön ja hänen perheensä tarpeet tulee olla lähtökohtana kun suunnitellaan ja tuotetaan vammaispalveluita. Asiakkaan "pompottamista" yksiköstä toiseen ei saa esiintyä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Lapset, nuoret ja perheet

Ennaltaehkäisevät palvelut ovat avainasemassa jos haluamme terveellsiempiä lapsia, nuoria ja perheitä jotka voivat hyvin. Psykiatrista hoitoa tulee taata tietyn ajan sisällä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›