Pertti Kukkonen

206

Olen syntyperäinen muhoslainen. Perheeseeni kuuluu vaimon lisäksi kaksi kotona asuvaa lukioikäistä tytärtä sekä kaksi jo aikuista kotoa pois muuttanutta tytärtä. Tyttäristä vanhin on tehnyt minusta jo pienen pojan ja tytön isoisän. Olen toiminut valitsijayhdistyksen kautta valittuna kunnanvaltuutettuna Muhoksen kunnassa kolmella kaudella vuodesta 2013 alkaen. Vuodesta 2017 alkaen olen toiminut kunnan sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtajana.
Työkseni toimin Oulussa kotipaikkaa pitävän mutta valtakunnallisesti toimivan lastensuojelujärjestön toiminnanjohtajana. Lastensuojelutyössä tässä yhdistyksessä olen ollut mukana vuodesta 1993 alkaen, vuodesta 1997 alkaen lastenkodin johtajana ja nyt viimeiset viisi vuotta koko yhdistyksen toiminnanjohtajana.
Vapaa-ajalla minua liikuttavat mailapelit, eli talvella säännölliset sulkapallovuorot ja kesällä samalla peliporukalla tennis. Toinen vapaa-ajalla mielen maisemia liikuttava asia on musiikki. Niin klassiset konsertit Oulun Madetojan salissa kuin työreissuilla Helsingin Musiikkitalossa sekä jokavuotinen kesäviikko Pori Jazzeilla auttavat ihmeellisesti rauhoittamaan kiireistä arkea. Yleisön pyynnöstä huolimatta soitan pianoa ja laulan ajoittain myös itse.

Sitoutumaton  
Nimi: Pertti Kukkonen
Syntymävuosi: 1968
Alue: Pohjois-Pohjanmaa
Kotipaikka: Muhos
Titteli: Toiminnanjohtaja
Sähköposti: pertti.kukkonen@autalasta.fi
Puhelinnumero: 0445629801

Vaaliteemat