Patrick Ragnäs

301

"Kokemuksella takaamme turvallisen Pohjanmaan"

Minulla on monen vuoden kokemus terveydenhuoltoalalta. Istun Vaasan sairaanhoitopiirin hallituksessa ja olen aiemmin ollut sairaanhoitopiirin valtuuston jäsen. Olen myös toiminut Selkämeren Sairaskodin johtajana. Pohjanmaan hyvinvointialueen ohjausryhmän puheenjohtajana katson, että minulla on edellytykset hyvinvointialueen edelleen kehittämiseen.
Haluan työskennellä laadukkaan hoidon puolesta, joka on lähellä ja helposti ihmisten saatavilla. Palvelun tulee olla saatavilla kohtuullisen matkan päässä.
Pelastuspalvelun ja ensihoidon resurssit tulee taata.

Nimi: Patrick Ragnäs
Syntymävuosi: 1966
Alue: Pohjanmaa
Kotipaikka: Kristiinankaupunki
Titteli: toiminnanjohtaja
Sähköposti: patrick.ragnas@gmail.com
Puhelinnumero: 0405748919

Vaaliteemat

Vanhuspalvelut

Sanotaan, että vanhusten on asuttava kotona pidempään. Silloin meidän on huolehdittava siitä, että henkilökuntaa on riittävästi ja meidän on mietittävä enemmän kodeissa tarjottavan palvelun laatua. Meidän on myös kyettävä paremmin kysymään, kuinka vanhukset itse haluavat asua.
Laadukasta vanhustenhoitoa ei pitäisi tarjota vain niille, jotka voivat maksaa sen itse.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Lapset, nuoret ja perheet

Perheet ovat ja ovat edelleen yhteiskunnan peruspilari. Meidän on varmistettava, että he saavat tarvitsemaansa apua ja hoitoaläheltä ja turvallisesti.
Matalan kynnyksen palvelu on tärkeä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Pelastuspalvelut

Meidän on taattava pelastuspalvelut uudella hyvinvointialueella. Riittävät resurssit on taattava. Vapaaehtoiset palokunnat ja sopimuspalokunnat ovat voimavara, jota ei pidä aliarvioida, ja erityisesti ensihoidon kapasiteettia tulee vahvistaa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›