Nina Siivola

667

"Kunnossa kaiken ikää! Uusilla nyt luotavilla hyvinvointialueilla on hieno mahdollisuus luoda aivan uusi palvelustrategiansa ja sen mukaiset toimintatapansa. Sairauksien ja ongelmien ehkäisyyn tulee panostaa niin nuorten kuin ikääntyneiden kohdalla."

Olen aktiivinen espoolainen, joka työelämässä keskittyy isännöintipalvelujen kehittämiseen ja kustannusten laskemiseen. Yhteiskuntaa katson niin teini-ikäisten lastemme, 86-vuotiaan isäni kuin espoolaisen veronmaksajankin vinkkelistä.

Aluevaaleissa on kyse siitä miten sosiaali- ja terveyspalvelut jatkossa järjestetään laadukkaasti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti. Nyt luotavilla uusilla hyvinvointialueilla on hieno mahdollisuus luoda aivan uusi palvelustrategiansa ja sen mukaiset toimintatavat. Hyvinvointialueiden uusien valtuustojen tulee päättää mitä lähipalvelut tulevaisuudessa ovat ja mitä lähipalvelu yleensäkin jatkossa tarkoittaa.

Tarvitaan uusia liikkuvia palvelumuotoja kuten sosiaali- ja terveysbusseja, jotka vievät laadukkaan asiantuntijapalvelun lähelle ihmistä myös hyvinvointialueen pienillä paikkakunnilla. Toivon näkeväni Länsi-Uudenmaan pystyvän ottamaan käyttöön omalääkärijärjestelmän ja että lääkäri- ja hoitajapula saadaan taklattua. IT- ja hallinto- ja kiinteistökulut tulee minimoida.

Nimi: Nina Siivola
Syntymävuosi: 1972
Alue: Länsi-Uusimaa
Kotipaikka: Espoo
Titteli: Isännöitsijä
www: http://www.ninasiivola.fi

Vaaliteemat