Mikael Karlsson

151

Nimeni on Mikael Karlsson, asun Koskenkylässä, länsi Loviisa.

Maaseutuyrittäjä agrologi koulutukseen. Hoidan keskikokoista maatalousyritystä missä viljan viljelyjä sekä naudanlihantuotantoa. Minulla on myös siirtonurmiyritys. Perheeseen kuuluu vaimo ja kaksi cavalierikoiraa sekä kolme aikuista lasta ja viisi lastenlasta. Minua kiinnostaa historia ja viihdyn luonnossa.

Olen vuodesta 2008 ollut mukana poliitikassa ja minulla on ollut monta luottamustehtävää. Arvostan tiivistä yhteistyötä kapungin asukkaiden kanssa. Kuuntelen ja yritän toteuttaa kannattajien toivomuksia. Asukkaiden turvallisuus on tärkeää. Tärkeää on myös mielestäni ottaa heidän mielipiteensä huomioon.

Nimi: Mikael Karlsson
Syntymävuosi: 1965
Alue: Itä-Uusimaa
Kotipaikka: Koskenkylä, Loviisa
Titteli: agrologi, maaseutuyrittäjä

Vaaliteemat

Perusterveydenhuolto

Haluan kehittää terveyspalvelut (liikkuva terveyspalvelu) niin että myös maaseudulla asuvat saavat nopeaa ja hyvänlaatusta palvelua, nyt ja tulevaisuudessa, omalla äidinkielellään.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Pelastuspalvelut

VPK-laisena haluan että apu on lähellä kun sitä tarvitaan. Paikallinen VPK tulee saada riittävästi koulutusta ja taloudellista tukea.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Vanhuspalvelut

Haluan puolustaa ikäihmisten oikeus hyvään elämään. Palvelu- ja hoivakoteja on oltava lähellä. Kaikilla ikäihimisillä on sama oikeus saada hyvänlaatuista hoitoa, asuinpaikkakunnasta huolimatta. On myös turvattava oikeus kommunikoida omalla äidinkielellään.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›