Kenth Vikström

319

"Tiedon läheisyys. Helppous. "

51-vuotias mies. Naimisissa ja kolme aikuista lasta. Toiminut kardiologian ja sisätautien erikoislääkärinä lähes 20vuotta ja lääkäriammatissa jo yli 25 vuotta. Työskennellyt Tk-lääkärinä sekä erikoislääkärinä Pietarsaaren seudulla sekä Vaasan keskussairaalassa ja tällä hetkelläkin toimin edelleen erikoislääkärinä sekä Pietarsaaressa että Vaasassa. Sydänlääkärinä olen erikoistunut toki erilaisiin sydäntauteihin ja ensisijaisesti kiinnostunut sydämen rytmihäiriöistä. Kokemusta on siis terveydenhuollosta karttunut. Politiikasta ei niin paljon, mutta toiminut puheenjohtajana paikallisessa lääkäriyhdistyksessa yli 10vuotta. Aktiivinen liikunnan harrastaja sekä luonnossa liikkuja.

Nimi: Kenth Vikström
Syntymävuosi: 1970
Alue: Pohjanmaa
Kotipaikka: Pedersöre
Titteli: Lääkäri

Vaaliteemat

Sosiaalihuolto

Erikossairaanhoidon kompetenssia on löydettävä myös periferiassa vaikka toimenpiteetkin tehdään keskitetysti. Muuten ei löydy riittävösti tietoa kaikista mahdollisista toimenpiteistä ja hoidoista.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Erikoissairaanhoito

Yksinäisyys on tärkeä asia yhteiskunnassamme nykyään ja erityisesti vanhusten keskuudessa. Kaikkien ei pitäisi hoitaa kodissaan. Laitoshoitopaikkoja tarvitaan edelleen.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Vanhuspalvelut

Yksinäisyys täälläkin on iso ongelma. Mielekästä työskentelyä ja jopa koulutusta järjestettävää.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›