Hanna Lönnfors

163

"Suurella sydämellä - kadella kielellä. Meidän tehtävämme on rakentaa järjestelmä, jossa jokainen saa tulevaisuudessakin hoitoa, tukea ja apua tarvitsemallaan tavalla. Talous asettaa raamit, mutta päätöksenteossa tarvitaan myös inhimillisyyttä ja sydäntä. "

Olen naimisissa oleva kolmen koulupojan äiti. Olen yläasteen opettaja ja vararehtori. Hyväntekeväisyys ja yhdistyselämä ovat lähellä sydäntäni. Olen aktiivinen niin partiossa, vanhempainyhdistyksessä kuin nuorisoseurassa. Haluan auttaa aina kun se on mahdollista, esimerkiksi järjestämällä hyväntekeväisyystempauksia. Olen kaupunginvaltuutettu sekä sivistyslautakunnan pu8heenjohtaja.

Nimi: Hanna Lönnfors
Syntymävuosi: 1983
Alue: Itä-Uusimaa
Kotipaikka: Porvoo
Titteli: opettaja, vararehtori
Sähköposti: hanna.lonnfors@gmail.com
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Lapset, nuoret ja perheet

Meidän tulee pystyä järjestänmään tulevaisuudessakin matalan kynnyksen palveluita ja tukea perheitä eri tavoin. Ennaltaehkäisevä ja tukeva työ ovat avainasemassa hyvinvoinnin takaamiseksi. Oppilashuollon tulee tulevaisuudessakin olla luonnollinen osa koulun arkea. Lapset ja nuoret voivat yhä huonommin ja meidän on kyettävä auttamaan ja ohjaamaan resursseja tähän työhön.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Vanhuspalvelut

Jokainen meistä on arvokas ja jokaisen on saatava itselleen ja läheiselleen hoitopolku, joka takaa sen, että apua ja tukea saa aina sujuvasti kun sitä tarvitaan.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Vammaispalvelut

Väestömme ikääntyy koko ajan ja tarvitsemme erilaisia muotoja tarjota hyvä ja arvokas vanhuus. Jokaiselle on löydyttävä paikka itselle sopivassa hoitokodissa, siinä vaiheessa kun sitä tarvitaan.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›