Eva-Maria (Mia) Lindström

645

"Monipuolinen ja ennaltaehkäisevä terveydenhuolto lähellä sinua"

Taustaltani olen (vapaan sivistystyön) opettaja sekä opas ja matkanjohtaja. Nykyään myös seurakunnan toiminnassa mukana. Vapaan sivistystyön ja toisen asteen opettajana tajusin tennaltaehkäisevän työn tärkeyden kun on kyse lapsista ja nuorista ja heidän hyvinvoinnistaan. Kulttuurilla ja urheilulla on valtava merkitys hyvinvoinnille.
Olen asunut Karjaalla vuodesta 2010 lähtien ja viihdyn erinomaisesti!

Nimi: Eva-Maria (Mia) Lindström
Syntymävuosi: 1974
Alue: Länsi-Uusimaa
Kotipaikka: Karjaa, Raasepori
Titteli: Opas, opettaja

Vaaliteemat

Lapset, nuoret ja perheet

Koulut ovat avainasemassa lasten ja nuorten arkielämässä. Siinä tarvitaan lisää resursseja jotta saadaan huonosti voivat oppilaat huomioon aikaisessa vaiheessa.
Teen mielelläni töitä jotta oppilas- ja opiskelijahoito olisi helposti tavoitettavissa ja hyvin näkyvissä kouluissamme, läpi peruskoulun sekä toisen asteen koulutuksessa. Opiskelijahuolto tulee olla integroitu osa koulun monipuolista työryhmää.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Pelastuspalvelut

Hätäkeskuspalveluiden tulee toimia molemmilla kansalliskielillä riippumatta missä päin Suomea olemme. Siihen kouluttajien tulee tähtää olennaisena osana koulutusohjelmaa. Tarkoitus on että hätäkeskukseen voi soittaa luottaen siihen että hyvänlaatuista apua saadan ja että mahdolliset ajoneuvot osaavat perille ajoissa.
Useampia kieliä osaavien tulee saada riittävä palkkalisä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›