Charlotta Engblom

139

"Sujuvan arjen ja hyvinvoinnin puolesta!"

Olen Charlotta Engblom, asun Kirkonkylässä mieheni ja kahden lapseni kanssa. Koulutukseltani olen diplomi-insinööri, työskentelen laadunvarmistuksen ja prosessien kehittämisen parissa. Olen toisen kauden valtuutettu Sipoossa, RKP:n valtuustoryhmän puheenjohtaja ja sivistysvaliokunnan puheenjohtaja.

Haluan olla mukana vaikuttamassa, jotta meillä on tulevaisuudessa hyvät mahdollisuudet saada nopeasti apua kun sitä tarvitaan ja jotta verorahat käytetään ensisijaisesti palveluiden tuottamiseen eikä hallintoon. Ennemmin monta pientä yksikköä kuin tehostamisen takia isoja ja keskitettyjä. Pienemmissä on helpompaa kehittää toimintoja, vahvistaa niitä ja jakaa oppeja toimivista ratkaisuista.

Nimi: Charlotta Engblom
Syntymävuosi: 1978
Alue: Itä-Uusimaa
Titteli: Diplomi-insinööri, kehittämispäällikkö
Sähköposti: info@charlottaengblom.fi
Puhelinnumero: 0405128361
www: http://www.charlottaengblom.fi

Vaaliteemat

Lapset, nuoret ja perheet

Tarvitsemme hyvän yhteistyön kuntien sivistyspalveluiden ja alueen kouluterveydenhuollon välillä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Perusterveydenhuolto

Olen ehdolla näissä vaaleissa koska tarvitsemme toimivia ratkaisuja meidän tulevaisuuden hyvinvointipalvelujen takaamiseksi. Haluan tuoda mukaan ammatillista osaamistani aluevaltustoon julkisten varojen kustannustehokkaan käytön varmistamiseksi. Tarvitsemme monipuolista osaamista mukaan tähän uudistukseen.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Pelastuspalvelut

Nykyisin Itä-Uudenmaan pelastuslaitokseen kuuluu kolme paloasemaa: Porvoossa, Loviisassa ja Sipoossa. Muissa kunnissa on sivutoimisia paloasemia. Verkoston kattavuutta ei tulisi kaventaa. Alueella on suojeltavana mm. Loviisan ydinvoimalaitos, Kilpilahden teollisuusalue ja sen satama sekä kulttuurihistoriallisesti arvokas Porvoon vanha kaupunki. Alueen valtakunnallisen erikoisaseman tulee näkyä valtionosuuksissa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›