Camilla Björkqvist

110

"Perusterveydenhuollon ja pelastustoimen on oltava lähellä meitä kaikkia. Mahdollistamme elävän maaseudun kehittämällä palveluja ja palkkaamalla alueen pienyrittäjiä."

Asun Pyhtäällä yhdessä mieheni, poikani ja kahden koirani kanssa. Työni koostuu hallintopalveluista eri yrityksille ja yhdistyksille. Minulla on yksi kunnallinen luottamustehtävä: olen Pyhtään tarkastuslautakunnan jäsen.

Nimi: Camilla Björkqvist
Syntymävuosi: 1972
Alue: Kymenlaakso
Kotipaikka: Pyhtää
Titteli: Virkailija
Puhelinnumero: 050 3460822

Vaaliteemat

Vanhuspalvelut

Tiedämme, että ikäihmiset ovat kasvava väestöryhmä ja että tämä myös lisää hoidon tarvetta. Minulle on tärkeää panostaa ikäihmisten hyvinvointiin, sillä meidän vastuullamme on taata turvallinen vanhuus. Vanhuspalvelun tulee olla lähellä ja laadukasta. Ikäihmisillä, jotka eivät enää voi asua kotona, tulee olla mahdollisuus asua paikkakunnalla läheistensä lähettyvillä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Perusterveydenhuolto

Perusterveydenhuollon tulee olla lähellä asukkaita. Kaikilla ei ole omaa autoa, eikä välttämättä mahdollisuutta käyttää joukkoliikennettä. Meidän täytyy saada apua ja hoivaa heti tarpeen ilmetessä. Siksi on tärkeää turvata olemassa olevat terveyskeskukset, jotta terveyspalvelut ovat helposti saatavilla kaikissa kunnissa. Meidän on myös lyhennettävä hoitojonoja, lisäämällä terveyskeskusten lääkäreitä ja terveydenhoitajia.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Pelastuspalvelut

Hätäpalvelujen paikallistuntemus tuo nopeutta ja turvallisuutta. Pelastuspalveluja on oltava saatavilla koko maassa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›