Beatrice Bäck

611

""Haluan työskennellä hyvinvointialueella, joka korostaa eri osapuolten välistä yhteistyötä. Tarkoituksenmukaisessa kokonaisuudessa kaikki palaset ovat tärkeitä palapelissä. Toimivaa kokonaisuutta varten tarvitsemme osaavien ammattilaisten lisäksi aktiivisen kolmannen sektorin, joka aktivoi ja tukee asukkaita ja kommunikoi molempiin suuntiin. Olemme kaikki osallisia!""

Olen ollut naimisissa vuosikymmeniä ja asun mieheni kanssa Kirkkonummella. Muutimme Kirkkonummelle vuonna 1984 ja juureni ovat Pohjanmaalla. Meillä on kaksi aikuista poikaa ja molemmat perheet asuvat lähialueella. Vietämme paljon aikaa lastenlastemme kanssa ja nuoremman sukupolven elämäntilanne on sillä tavalla minulle tuttu.
Koulutukseltani olen kemisti ja olen erikoistunut työterveyteen ja työturvallisuuteen erikoistyöhygieenikkona. Asiantuntijana moniammatillisissa tiimeissä työelämä on antanut minulle vankkaa kokemusta ja tietämystä siitä, mitä työterveys merkitsee yleensä ottaen hyvinvoinnille yhteiskunnassa. Työhyvinvointi on kaikille osapuolille palkitsevaa.
Olen vannoutunut kuntoilija, terve sielu terveessä kehossa on jo pitkään ollut mottoni. Lukeminen on minulle tärkeää ja siksi olen aktiivinen useissa lukupiireissä. Puutarhanhoito ja viljely ovat geeneissä.
Olen vannoutunut kuntoilija, terve sielu terveessä kehossa on jo pitkään ollut mottoni. Lukeminen on minulle tärkeää ja siksi olen aktiivinen useissa lukupiireissä. Puutarhanhoito ja viljely ovat geeneissä.

Nimi: Beatrice Bäck
Syntymävuosi: 1953
Alue: Länsi-Uusimaa
Kotipaikka: Kirkkonummi
Titteli: FM, erikoistyöhygieenikko, eläkeläinen
Sähköposti: beatrice.c.back@gmail.com
Puhelinnumero: 0408498483
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Pelastuspalvelut

Turvallisuutemme kannalta on ratkaisevan tärkeää, että meillä on yhtäläiset mahdollisuudet saada pelastuspalveluja koko maassa ja että pelastuspalveluissa on riittävästi ruotsinkielistä henkilöstöä. Ruotsinkielinen pelastuskoulutus on siirrettävä Helsinkiin, jotta saamme turvattua ruotsinkielistä henkilöstöä pelastustoimessa. Pelastustoimen työterveyttä on kehitettävä. Väkivallan uhkailuun työssä ja sisäisiin epäasiallisiin kohteluihin tulisi puuttua, jotta henkilöstö voi tehdä työnsä turvallisesti.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Sosiaalihuolto

Tärkeintä on saada apua oikealla tavalla ja ajoissa. Syrjäytymisen ja mielenterveysongelmien torjunnassa ennaltaehkäisy, varhainen puuttuminen ja moniammatillinen yhteistyö ovat ratkaisevan tärkeitä. Lastensuojelu edellyttää henkilöstön mitoituksen tiukentamista. On tärkeää, että sosiaalihuollossa työskentelevillä on turvalliset työolot ja että heidän työnsä on mitoitettu asianmukaisesti.
Maahanmuuttajien kotouttaminen edellyttää resursseja syrjäytymisen ja erottelun välttämiseksi. Tarvitsemme yhteistyötä eri tasoilla hyvinvoinnin alalla, jotta voimme saavuttaa sujuvan ja osallistavan yhdentymisen.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Vammaispalvelut

Haluan tehdä työtä sen edestä, että ruotsinkieliset vammaispalvelut rakentuvat yhdenvertaisesti suomenkielistenpalvelujen kanssa, kun hyvinvointialueet aloittavat toimintaansa. Asiakkaiden vammaispalvelut on jatkettava entisellään riippumatta siitä, miten hallinto on järjestetty. Tukiasuntojen määrä on taattava samaten vammaisten lapsiperheiden avustus- ja tukipalvelujen saatavuus. On myös tärkeää turvata työkeskusten toimintaa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›