Åsa Gustafsson

648

"Kaikilla on oikeus laadukkaseen hoitoon ja hoivaan, sinun ja minun Varsinais-Suomessa "

Olen ehdolla aluevaaleissa koska haluan olla mukana vaikuttamassa niin Sinun kuin minun hyvinvointipalveluihin koko Varsinais-Suomessa.

Olen koulutukseltani sosionomi AMK ja olen työskennellyt lastensuojelussa ja sen eri toiminnoissa lähes 20 vuotta. Olen Kaarinassa kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen ja olen ollut jäsenenä maakunnan Sote-uudistuksen poliittisessa ohjausryhmässä kaudella 2017-2019.

Minuun saa olla yhteydessä ja vastaan mielelläni lisäkysymyksiin.

Nimi: Åsa Gustafsson
Syntymävuosi: 1974
Alue: Varsinais-Suomi
Kotipaikka: Kaarina
Titteli: Sosionomi AMK, toiminnanjohtaja
Sähköposti: asa.gustafsson@kaarina.fi
Puhelinnumero: 040-5650999
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Hoito ja hoiva

Kaikkien oikeus hyviin hoito- ja hoivapalveluihin on turvattava myös tulevaisuudessa, asuinpaikasta ja tulotasosta riippumatta.
Ihmisen on oltava hoitopalveluissa keskiössä ja kaikkia tulee kohdella tasa-arvoisesti.

Koko terveydenhuolto kärsii tällä hetkellä työntekijäpulasta. Minulle on tärkeää, että hoitohenkilökuntamme voi hyvin. On siis keskityttävä hyvään johtajuuteen ja kilpailukykyisiin palkkoihin, jotta säilytämme henkilökunnan, joka jaksaa huolehtia meistä kaikista.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Sosiaalihuolto

Panostamalla vielä enemmän ennaltaehkäiseviin palveluihin emme säästä vain rahaa, vaan autamme yksittäistä ihmistä, joka on kipeä tai tarvitsee apua ja tämä ihminen saa sitä kautta itselleen paljon ihmisarvoisemman arjen.

Haluan vaikuttaa siihen, että lastensuojelussa on riittävät resurssin ja haluan, että sosiaalityöntekijöillä tulee olla enintään 35 asiakasta / työntekijä.

Voimme myös lisätä erilaisten chattien ja puhelinpäivystysten kaltaisia matalan kynnyksen palveluja ja niitä olisi hyödynnettävä seitsemän päivän hoitotakuun saavuttamiseksi ja takuu tulee ottaa käyttöön myös mielenterveyspalveluissa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Pelastuspalvelut

Pelatuspalveluilla on merkittävä rooli koko maakunnassamme. Pelastuspalvelujen tasavertainen saatavuus kaikkialla Varsinais-Suomessa ovat turvallisuudellemme elintärkeitä tekijöitä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›