Anna-Stina Suhonen-Malm

166

Olen Vantaalla asuva kahden jo kodista lentäneen lapsen äiti. Jo isovanhempani ja äitini olivat Vantaalta, ja olen asunut Vantaalla vuodesta 1987. Koulutukseltani olen psykiatrian erikoislääkäri ja tehnyt perustyötä keskusmielisairaalan osastoilla, avohoidossa Hgissä sekä myöhemmin nk kolmannella sektorilla usean kymmenen vuoden ajan. Sairaalatyössä sekä 3. sektorilla minulla on ollut myös hallinnollinen työ. Näiden rinnalla olen pitänyt yksityisvastaanottoa . Olen lisäksi tehnyt julkisen sektorin työterveyslääkärin työtä. Näiden rinnalla olen pitänyt yksityisvastaanottoa. Kaikissa töissäni -tyypillisesti erikoisalaan liittyen- olen tottunut tekemään yhteistyötä muiden sote-ammattilaisten kanssa, ja myös luottamaan heihin.
Vapaa-aikana harrastan lukemista, puutarhanhoitoa,elokuvia -ja toivon voivani ennen pitkää (koronakauden jälkeen) tavata ystäviäni.
Viime vuosina olen ollut hyvin huolissani psykiatristen palveluiden huonosta saatavuudesta. Viimeiset 2 vuotta ovat olleet raskaita kaiken ikäisille, ja lastenpsykiatrian, nuorisopsykiatrian ja aikuispsykiatrian poliklinikat ovat pahasti ruuhkautuneet. 2000-luvun aikana psykiatrisia sairaansijoja on vain vähennetty ilman että avohoitoon on annettu lisää resursseja.

Nimi: Anna-Stina Suhonen-Malm
Syntymävuosi: 1956
Alue: Vantaa ja Kerava
Sähköposti: tiinamalm007@gmail.com